Ontbijt

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. In een huiselijke en rustige sfeer kunt u genieten van een vers en uitgebreid ontbijt. U geniet van een uitgebreid buffet met onder andere verschillende soorten brood, ontbijtkoeken, zuivelproducten, verse fruitsla, zelfgemaakte granola en meer! Vers fruitsap en een eitje zullen ook zeker niet ontbreken. Een heerlijk moment om te genieten van lekker eten en uw gezelschap. Bij goed weer kan op aanvraag in de ochtend genieten van de stilte en de vogeltjes die fluiten en serveren wij u een heerlijk ontbijt op het terras. Voor personen met allergieën hebben wij alternatieven voorzien. Gelieve dit wel mee te delen met de reservatie zodat wij ook voor jullie een aangenaam ontbijt kunnen voorzien.

Faciliteiten in de B&B

Living Di Lasso biedt een lounge met tv, ontbijttafel, leeshoekje,... Living Di Lasso is voorzien van een koelkast, water, koffie, thee, allerlei frisdranken en wijn zijn beschikbaar. In de leeshoek vindt u allerlei toeristische informatie terug over de omgeving.
De kamers zijn voorzien van een eigen badkamer, TV, internet, bureau, kleerkast, badjassen, haardroger,...

De Vlaamse Ardennen op een andere manier leren kennen?

De Vlaamse Ardennen op een andere manier verkennen?
Maak gebruik van onze elektrische mountainbikes of onze vespa's! Ontspan op een aangename en comfortabele manier door rond te toeren en er een onvergetelijke dag van te maken. Ontdek de Vlaamse Ardennen in alle glorie en rij met onze vespa's doorheen de groene natuur landschappen.

Activiteiten

Na 10 min. wandelen sta je in het midden van het Muziekbos. Er zijn talrijke schilderachtige parcours die je kan ontdekken te voet, met de fiets, met elektrische mountainbikes of met de vespa's.

  • Gratis parking
  • Keuze uit tal van leuke adresjes voor heerlijk te dineren
  • De Vlaamse Ardennen verkennen op onze elektrische mountainbikes of onze vespa's
  • Gratis wifi
  • Sfeer van de Vlaamse Ardennen
  • BBQ gelegenheden

Reserveer uw verblijf!

Vul hier uw gegevens in