Ontbijt

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. In een huiselijke en rustige sfeer kunt u genieten van een vers en uitgebreid ontbijt. U geniet van een uitgebreid buffet met onder andere brood, ontbijtkoeken, zuivelproducten, ontbijtgranen, verse fruitsla, zelfgemaakte granola en meer! Vers fruitsap en een eitje zullen ook zeker niet ontbreken. Een heerlijk moment om te genieten van lekker eten en uw gezelschap. Bij goed weer kan op aanvraag in de ochtend genieten van de stilte en de vogeltjes die fluiten en serveren wij u een heerlijk ontbijt op het terras. Voor personen met allergieën hebben wij alternatieven voorzien. Gelieve dit wel mee te delen met de reservatie zodat wij ook voor jullie een aangenaam ontbijt kunnen voorzien.

Faciliteiten in de B&B

Living Di Lasso biedt een lounge met tv, ontbijttafel, leeshoekje, radio,.. Living Di Lasso is voorzien van een koelkast, water, koffie, thee, allerlei frisdranken en wijn zijn beschikbaar. In de leeshoek vindt u allerlei toeristische informatie terug over de omgeving.
De kamers zijn voorzien van een eigen badkamer, TV, internet, bureau, kleerkast, badjassen, haardroger,...

Activiteiten

Na 10 min. wandelen sta je in het midden van het Muziekbos. Er zijn talrijke schilderachtige parcours die je kan ontdekken te voet, met de fiets, met elektrische mountainbikes of met de vespa's. Daarnaast is er in de stad Ronse en omstreken ook heel wat te beleven. Bij aankomst geven wij jullie onze top 10 activiteiten zeker mee!

Reserveer uw verblijf!

Vul hier uw gegevens in